Kanada vs USA NHL žít on-line Hokejové MS v ledním hokeji hru TV na PC


LIVE Olivový NHL LIVE
LIVE
image
IIHF Mistrovství světa 2011
Slovensko

V roce 2011 Hokejové mistrovství světa, tentokrát se bude konat na Slovensko. Host města Bratislava a Košice.

Kanada vs USA NHL žít on-line

Utkání plánované:
Datum: 06.05.2011 Čas: 14:15 až 17:15
05.6.2011 o 10:16
Kvalifikační kolo:: V roce 2011 MS v ledním hokeji Lední hokej:: Slovensko


hokej z minulosti a současnosti. Jeho hlavní zaměření je na National Hockey League (NHL) a jejich hry, ale také vysílá hry z jiných lig, jako je malá liga a mezinárodní hokej, aby vyplnil jeho plán. Kanál je vlastněna konsorciem z National Hockey League, [1] Televize CTV speciality Inc a Insight Sport Ltd.

Každý večer, během pravidelné sezóny, kanál vysílá své vlajkové lodi show s názvem NHL na Fly, představovat okamžité aktualizace a živé segmenty her v pokroku.
NHL síť začala vysílat v Kanadě 4. října 2001. Sesterský kanál pro diváky ve Spojených státech byla zahájena až v roce 2007.
NHL sítě je kanadská angličtina kategorii 2 digitální kabelové speciální kanál věnovaný


V důsledku dohody mezi NHL a USA kabelová společnost Comcast, která místa zápasy NHL ve své síti Versus (známé v tehdejší době zabývat jako OLN), americká verze NHL síť byla ve vývoji jako společný podnik mezi . NHL a Comcast [1] NHL síť ve Spojených státech v současné době sdílí některé programování s jeho kanadské sestry, hlavní rozdíly jsou reklamy a hry, které žijí sítí vzduchu (například, kanadská verze hry show vysílané na Versus, , zatímco americká verze vysílá CBC kanály noci hokeje v Kanadě hrách, stejně jako TSN hry). Živé hry jsou zatemnění na trzích zúčastněných týmů.

Ligy najal Ascent Media Network Služby pro správu a distribuci kanálu. Dceřiné společnosti s veřejně obchodovanými cennými Ascent Media Group, společnost má pobočky v Stamfordu, Connecticut, od kterého se bude udržovat síť je satelitní signál, reklamní vložky a další aspekty NHL sítě

NHL síť je jednou ze čtyř síťových kabelů USA věnován jen jeden hlavní sportovní ligy. NBA TV zahájila v roce 1999 s NFL sítě po roce 2003. Major League Baseball je kanál, MLB síť, která byla zahájena 1. ledna 2009.Carriage dohody
NHL sítě logo z období 2007-2009.

Comcast, vlastník kabelových sítí Versus, Comcast Sportsnet, E! Zábava Televize, Golf Channel a G4, je také jedním z největších provozovatelů kabelových systémů ve Spojených státech. Společnost byla smluvně povinen mít NHL síť svých systémů létě roku 2007 nejpozději, tak to by bylo k dispozici ve Spojených státech začíná sezóny 2007-08 NHL. [3] Jak Comcast a NHL měly možnost do konce jejich smlouva po sezóně 2006-07, který by měl zrušený Comcast povinnost zahájit americké verzi NHL sítě, ale rozhodla pokračovat v zahájení [4].

Od svého oficiálního spuštění v USA, NHL síť oznámila dne 8. října 2007 své plány začít vysílat, že měsíc prostřednictvím přepravní smlouvy se Cablevision, Charta, Comcast, Cox Communications, DirecTV, síť mísy a Time Warner Cable. [5] DirecTV má vysílala NHL síť na kanále 215 od 31.října 2007. [6] [7] V budoucnosti je každý poskytovatel s NHL Center Ice Očekává se, že místo, NHL síť někde na svém systému. Některé z poskytovatelé nabízejí NHL sítě ve vysokém rozlišení, jsou hry všech živých vysílání v HDTV.

NHL.com oznámil 12. ledna 2009, že AT & T U-Verse by začít nést kanál

Dne 02.6.2009 bylo oznámeno, že NHL a síť Comcast dosáhly dohody o provedení kanálu na digitální Classic třídy, které zvýší sledovanost ze současné době odhadem dva miliony na "Sport Zábava" třídy na více než 10 milionů na jeho Digitální Classic balíčku.
Kanada vs USA NHL žít on-line, Kanada vs USA NHL live online live, on-line hra Kanada vs USA NHL live online, hry zdarma Kanada vs USA NHL žít on-line, hry živě NHL