Česká republika vs Rusko žít NHL Hokejové mistrovství světa on-line hry HD TV PC


LIVE ONLINE NHL Online hry
LIVE

HOKEJ
image

IIHF Mistrovství světa 2011
Slovensko

V roce 2011 Hokejové mistrovství světa, tentokrát se bude konat na Slovensko. Host města Bratislava a Košice.

Česká republika vs Rusko žije NHL

Utkání plánované:
Datum: 08.05.2011 Čas: 14:15 až 17:15
05.6.2011 o 10:22
Kvalifikační kolo:: V roce 2011 MS v ledním hokeji Lední hokej:: Slovensko


Poté, co hrál juniorský hokej v Sioux Falls Stampede Spojených států hokejová liga. Vaněk vstoupil University of Minnesota Golden Gophers, vedoucí týmu v gólů asistencí a bodů v sezóně 2002-03. Z části k jeho plodné bodování dotek, Golden Gophers vyhrál 2003 NCAA národního mistrovství . Vaněk byl jmenoval MVP zmrzlý čtyři turnaje , bodování herní vítězná cíle jak v semifinále proti Michigan v prodloužení a ve finále proti New Hampshire. On byl také jmenován Minnesota týmu MVP pro rok 2003, stávat se první nováček dostat vyznamenání. On zaznamenal nejvíce bodů Gopher prváka Golden v roce 2003 od Aaron Broten, který vstřelil 72 bodů celkem v roce 1979-80. On byl první prvák vést tým v bodování, protože Mike Antonovich v letech 1969-70. Jeho 31 branek také vedl všechny NCAA prváci ve vyhodnocování cíle, a byl čtvrtý v celé zemi. On byl také v roce 2003 WCHA bažanta roku, třetí Zlatý Gopher vyhrát cenu.


Toto je seznam statistických National Hockey League představitelé země narození , řazeny podle celkového počtu bodů. Deset nejlepších hráčů z každé země jsou v ceně. Statistiky jsou aktuální až do konce sezóny 2010-11 NHL a hráči v současné době hraje v NHL jsou označeny tučně .

Všichni hráči jsou uvedeny v aktuální zemi narození hráčů 'umístění, bez ohledu na jejich státní občanství, nebo kde oni byli cvičeni v hokeji, po hokejové síni slávy konvence.




Rakousko NHL, NHL, Slovinsko NHL, NHL live Slovinsko, Mistrovství světa, Slovensko žije NHL, Lední hokej živě, volné hry NHL, Rakousko vs Slovinsko NHL, NHL Slovinsko vs Rakousko
Česká republika, Rusko žít, NHL, Česká republika vs Rusko, živé NHL, NHL online zdarma, Hokejové Rusko live NHL